Продовження «лише початку»

31.08.2011

Багато голлівудських пар подають приклад покращення демографічної ситуації, не зупиняючись на народженні одного й навіть двох дітей. Не стало винятком і акторське подружжя Бена Аффлека та Дженніфер Гарнер: днями 39–річна зірка «Привидів колишніх подружок» заявила, що чекає третього малюка. Судячи з фото, Джен зараз на третьому–четвертому місяці вагітності. Що не заважає їй вести активний спосіб життя: брати участь у презентаціях та рекламних фотосесіях, зніматися в кіно.

Гарнер і Аффлек познайомилися 2005 року, майже одразу після завершення роману Бена з Дженніфер Лопес. Невдовзі у пари народилася дочка Ва­йолет, і закохані вирішили одружитися. На початку 2009–го на світ з’явилася Серафіна Роуз. За словами щасливого татуся, це був «лише початок» — Бен наголошує, що вони із Дженніфер хочуть мати багато дітей. І не лише дочок, а й синів, хоча наразі «оскароносець» Аффлек цілком задоволений «матріархатом», який панує у нього в сім’ї.

 

А ТИМ ЧАСОМ...

Зірка ритм–н–блюзу Бейонсе також вагітна. На церемонії вручення нагород MTV вона з’явилася в довгій червоній сукні, що виразно окреслювала кругленький живіт. Співачка, якій 4 вересня виповниться 30, зізналася, що має народити навесні. І для, Бейонсе, і для її чоловіка, 41–річного репера Джей Зі, це буде перша дитина.