У погоні за фіналами

У погоні за фіналами

За три дні світової першості в корейському Тегу ніхто з українців так і не зумів піднятися на п’єдестал пошани. Певні надії наші покладали на чемпіонку Європи в бігу на 100 м Олесю Повх. Проте запоріжанка показала лише шостий час у своєму півфінальному забігу (загалом — 13–й) і до вісімки фіналісток не потрапила.

Не помітивши стихію

Не помітивши стихію

Попри певні побоювання щодо руйнівної дії урагану «Айрін», який вирував на східному узбережжі Сполучених Штатів, останній у цьому році турнір «Великого шолома» почався вчасно і без особливих ускладнень. Хіба що через збої в роботі аеропортів деякі тенісисти не змогли прилетіти заздалегідь, як планували.

І знову лише Зантарая

І знову лише Зантарая

Від перестановки місць доданків сума не змінюється — свідчить просте математичне правило. За схожим принципом останні два роки живуть і українські дзюдоїсти, у яких, незважаючи на зміну місця проведення чемпіонатів світу, кількість здобутих медалей залишається сталою. Минулого року в Токіо наші співвітчизники завоювали лише одну нагороду. Із таким же доробком повернулися підопічні Сергія Дуброви і нині з паризького «мундіалю». Щоправда, медаль стала дещо тьмянішою — бронзовою. Водночас ім’я володаря відзнак не змінилося — один за всіх старається Георгій Зантарая (вагова категорія до 60 кг). Тепер з урахуванням «золота»–2009 у киянина є повний комплект нагород чемпіонатів світу.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики