Росіяни скуповують Британію

Росіяни скуповують Британію

Роман Абрамович — більше не власник найдорожчої нерухомості у Великій Британії. Раніше вважалося, що саме придбаний торік за 136 мільйонів фунтів будинок у лондонському районі Найтсбридж, який колишній губернатор Чукотки перебудовує з багатоквартирного в «суцільну» віллу, б’є рекорди Об’єднаного Королівства за вартістю. Проте ремонт іще досі в процесі, тому назвати кінцеву вартість «хатинки» наразі не наважуються навіть експерти. Не виключено, що до спрогнозованих британською пресою 150 мільйонів фунтів вона й не дотягне. Натомість розкішний палац, який днями купив інший російський олігарх, однозначно став найдорожчим із будь–коли проданих у Британії: 140 мільйонів фунтів, або понад 228 мільйонів доларів.

Між ґратами і вічністю

Між ґратами і вічністю

Єгиптяни, які з цікавістю стежили за судовим процесом над колишнім президентом країни Хосні Мубараком та його синами і соратниками, більше такої нагоди не матимуть. Учора головуючий на процесі суддя Ахмед Ріфаат ухвалив рішення про припинення трансляції із залу засідань. Аргументація проста: мовляв, через телевізійну трансляцію суд досі був більше схожий на політичний процес, ніж на розгляд серйозної кримінальної справи. І адвокати «часто користувалися ефіром для політичної агітації», що призводило до затягування засідань.

Друга поразка «Сокола»

Друга поразка «Сокола»

Перше випробування другого американського гіперзвукового літального апарата Falcon Hypersonic Technology Vehicle–2 (він же «Сокіл–2» чи HTV–2) завершилося невдачею. Розігнавшись до вражаючої швидкості 21 тис. км/год., другий «Сокіл» завершив політ так само, як і перший — гепнув в океан.

Кондукторе, натисни на гальмо!

Кондукторе, натисни на гальмо!

Після найбільшої за останні роки залізничної катастрофи, що сталася 23 липня у китайській провінції Чжецзян (нагадаємо, в результаті зіткнення двох швидкісних поїздів загинуло 40 людей, 200 отримали поранення) влада КНР вирішила тимчасово заморозити свою амбітну програму швидкісної залізниці. Пекін має намір перевірити на предмет безпеки руху всі залізничні колії країни, а також зменшити швидкість руху поїздів.

Це страшне слово — «політкоректність»

Це страшне слово — «політкоректність»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Усім відоме слово «політкоректність» в Україні поки що сприймається неоднозначно — хоч дітей ним лякай. «Уявляєте, — кажуть знавці, — на Заході негра вже не можна називати негром, чурку — чуркою, чучмека — чучмеком! Не дай Боже, і в нас таке запровадять...»

У чому ж полягає політкоректність? Що в ній такого страшного?

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики