Калічили людські долі

Калічили людські долі

Як було не поставити під сумнів об’єктивність слідства і низки судових вироків у гучній справі пологівського серійного убивціманіяка Сергія Ткача, якщо після кожного убивства неповнолітніх дівчаток когось засуджували, однак ґвалтування тривали? Нагадаємо, Ткач убивав упродовж майже тридцяти років. Спочатку в російському Кемерово, де працював експертом кримінального розшуку, а потім і в Криму, Харківській та Полтавській областях. Замітаючи сліди, подався на Запоріжжя. У Пологах влаштувався робітником насосної станції ЗАТ «Мінерал». «Жив у своїй халупці тихомирно, — розповідала «УМ» сусідка Ткача Наталя Кучма. — Після роботи на городі порався. А надвечір завше їхав кудись велосипедом».

Порно світового штибу

Порно світового штибу

Росія, Білорусь, Україна, Камбоджа, Малайзія — у цих та багатьох інших країнах громадянин однієї з сусідніх iз нами держав упродовж десяти років займався одним: знаходив дітей віком від 5 до 12 років iз малозабезпечених родин, сиріт і безпритульних, і знімав iз ними на відео порносцени. У зйомках не гребував нічим — ні епізодами за участю дорослих, ні формами сексуального задоволення так званими неприродними шляхами, ні використанням для цього найрізноманітніших предметів.

«Каруселі» з податками

«Каруселі» з податками

Власне, конфлікт почав зароджуватися ще кілька років тому, коли міська влада віддала на відкуп бізнесменам історичну будівлю універмагу «Дитячий світ» та готелю «Центральний» у самісінькому центрі міста. Проте доволі гучні протести громадськості закінчилися класичним принципом «Васько слухає та їсть». І тепер замість колишнього «Дитячого світу» з оригінальною архітектурою з’явилася громіздка і неоковирна будівля зі скла та бетону ще й iз написом англійською мовою.

«Торги» від полковника

«Торги» від полковника

Днями у Полтаві під час отримання хабара в розмірі сім тисяч доларів США співробітники Служби безпеки затримали заступника начальника обласного управління податкової міліції. Спійманий «на гарячому» полковник податкової служби був однією з ключових фігур у згаданому управлінні й очолював там слідство, а значить, міг впливати на перебiг розслідування кримінальних справ проти порушників податкового законодавства, які вели його підлеглі.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики