Тіло — в плюс

Тіло — в плюс

Сучасні стандарти краси, запроваджені глянцевими журналами, вже довели (в кращому разі до сліз, у гіршому — до смерті) не одну дівчину. Прагнучи бути схожими на «ідеальних» топ–моделей та зірок, у яких нібито немає ні целюліту, ні зайвої краплі жиру, юні послідовниці зазвичай не думають про те, що до такого стандарту кумирів «підганяє» передусім усесильний фотошоп. Проте, виявляється, прискіпливі редактори «глянцю» присікуються не лише до недостатньої стрункості моделей. Інколи за допомогою комп’ютерних програм, гриму та одягу їм, навпаки, «додають»… зайвої ваги.

СПОРтивний інтерес

СПОРтивний інтерес

Дослідники виявили в Китаї найбільший із коли–небудь знайдених грибів. Вчені детально описали знахідку у статті в журналі Fungal Biology, а коротко про неї повідомляє Бі–Бі–Сі.


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Щоб бути щасливим у Росії, треба накрасти грошей, відкрити свою справу, подолати всі бюрократичні перепони, дати купу хабарів, виявляти неабиякий характер, мати зв’язки, бажано і в кримінальному світі, вміти усувати конкурентів, і працювати, працювати, як віл...

Інший варіант: узяти три літри горілки і піти з друзями на рибалку.

Всі статті рубрики