Кроти–будівельники проти історії

Кроти–будівельники проти історії

Робоча група, до складу якої увійшли депутати Київради та чиновники, днями побувала на вулиці Лук’янівській, 11, що поблизу гори Щекавиці — частини заповідника «Стародавній Київ». Тут до недавнього часу активно працював екскаватор — велася підготовка до зведення чотириповерхового житлового будинку. Після проведеної перевірки всі роботи зупинили.

Не ковтну, то понадкушую

Не ковтну, то понадкушую

Чиновники з Міністерства закордонних справ уже сім років не можуть змиритися з тим, що громадськість категорично виступає проти зведення багатоповерхівки з підземним паркінгом на території заповідника «Стародавній Київ». Незважаючи на рішення Верховного Суду, який визнав незаконним виділення земельної ділянки, боротьба між захисниками Пейзажної алеї та МЗС у юридичному полі триває.

І покупатися, і помитися

І покупатися, і помитися

У Київській міській раді та держадміністрації чекає затвердження документ, який дозволить почати розробку проекту центральної каналізації Гідропарку. Як повідомила «УМ» прес–служба ПАТ «АК «Київводоканал», фахівці вже зараз готові приступити до роботи, яку треба було провести набагато раніше. Пояснюють: склалася неприємна ситуація, коли заклади в Гідропарку не встановлюють накопичувальних баків, а викопують вигрібні ями, з яких нечистоти потрапляють просто у Дніпро.

Всі статті рубрики