ХРОНІКА

28.07.2011

Водні види

Українські плавці продовжують триматися далеко від п’єдесталу на чемпіонаті світу, що триває в Шанхаї. Учора зранку в попередніх запливах на 50 метрів на спині наші молоді Дарина Зевіна й Аліна Ватс показали 21–й і 26–й результати, відповідно, не пробившись навіть до півфіналів.

* * *

Водне поло. Чоловіки. 1/4 фіналу. Італія — Іспанія — 10:6.

Теніс

Українець Сергій Стаховський дуже швидко залишив ґрунтовий турнір АТР у хорватській Умазі. Після поразки в першому колі парних змагань киянин поступився і в стартовому матчі «одиночки» — своєму партнерові по дуету Олів’є Рохусу з Бельгії — двічі по 4:6.

* * *

Не пройшла далі першого раунду на хардовому турнірі WTA в американському Стенфорді донеччанка Ольга Савчук. В одиночному розряді вона програла Урсулі Радванській із Польщі (4:6, 2:6), а потім разом із тією ж Радванською була розгромлена в парі німецько–чеським союзом Гергес/Заглавова–Стрицова (3) — 0:6, 2:6.

Футбол

26–річний бразильський півзахисник «Шахтаря» Фернандіньйо продовжив угоду з клубом ще на п’ять років. У Донецьку він виступає з липня 2005–го.

* * *

Міжнародний турнір (Мюнхен). Півфінали. «Барселона» (Іспанія) — «Інтернасьональ» (Бразилія) — 2:2 (пен. — 4:2), «Баварія» (Німеччина) — «Мілан» (Італія) — 1:1 (Кроос, 36 — Ібрагімович, 2; пен. — 5:3).

Анатолій Тимощук зіграв за господарів 63 хвилини, після чого був замінений.

* * *

Товариські матчі. «Рапід» (В, Австрія) — «Валенсія» (Іспанія) — 4:1, «Вердер» (Німеччина) — «Олімпіакос» (Греція) — 1:1, «Валансьєн» (Франція) — «Боруссія» (Д, Німеччина) — 0:1.