ХРОНІКА

19.07.2011

Теніс

Сергій Стаховський пройшов перший раунд турніру серії АТР, що вiдбувається в німецькому Гамбурзі. У стартовому матчі він обіграв аргентинця Максімо Гонсалеса — 6:2, 6:3.

* * *

На початку лютого наступного року українська жіноча збірна, що виступає у першій світовій групі Кубка Федерації, зустрінеться з італійками.

* * *

Катерина Бондаренко у півфіналі турніру серії WTA, що проходив у австрійському Бад–Гаштайні, програла іспанці Марії Мартінес Санчес — 1:6, 6:7. На цьому ж турнірі у півфіналі парного розряду припинила боротьбу Леся Цуренко, що змагалася разом із росіянкою Первак. До фіналу цей дует пропустив словачок Бірнерову та Градецьку, програвши з рахунком 3:6, 3:6.

* * *

У новому рейтингу WTA до першої сотні спортсменок входить лише одна українка — Катерина Бондаренко йде на 75–й позиції. У чоловічому рейтингу АТР Олександр Долгополов — на 27–й позиції, Сергій Стаховський — 45–й. А лідирують данка Кароліна Возняцьки та серб Новак Джокович.

Баскетбол

Жіноча молодіжна збірна України посіла шосте місце на чемпіонаті Європи (U–20), що проходив у Сербії. У чвертьфіналі наші дівчата поступилися майбутнім переможницям турніру — іспанкам, загалом непогано відігравши матч — 57:67. У серії за 5—8–ме місце Україна спочатку обіграла Італію (86:51), а потім поступилася Франції (62:63).

* * *

Чоловіча молодіжна збірна України посіла третє місце в групі D на першому етапі чемпіонату Європи (U–20), отримавши можливість змагатися на другому етапі турніру. Українці посіли у своїй групі третє місце після німців та італійців, випередивши литовців. На наступній стадії нашим доведеться зіграти з греками, іспанцями та турками.

Регбі

Українська збірна з регбі–7 посіла шосте місце серед 12 учасників на турнірі серії Гран–прі, який приймала іспанська Барселона. Тут наші регбісти здобули три перемоги і ще тричі поступилися.