ЦИТАТИ ТИЖНЯ

15.07.2011

Віктор Янукович,
Президент України
— у відповідь на запитання про те, чому його син Віктор порушує закон і голосує за інших народних депутатів:

— Коли чіпають дітей — це зовсім інше. Я вас запевняю, що мені не соромно за моїх дітей і онуків... Коли дітей втягують у той бруд, у який ви намагаєтесь втягнути моїх дітей, мою сім’ю... Ви ще зачепіть онуків. Старшому онуку 11 років — давайте, поганяйтеся ще за ним.

(«Українська правда»)

 

Борис Березовський,
російський політик у вигнанні
— про метаморфози Віктора Януковича:

— Янукович зразка 2011 року — це кардинально інша людина в порівнянні з Януковичем 2004 року. Так, він «гомо совєтікус», так, він «совок» чистий, але він не беззастережний васал Росії.

(«Сєгодня»)

 

Володимир Литвин,
Голова Верховної Ради
— про підсумок 8–ї сесії парламенту VI скликання:

— У нас у сесійній залі відбувалося все — і дискусії, і намагання найтісніше обійняти одне одного, задушити одне одного в обіймах. Але водночас я сподіваюся і вірю, що ми вийшли на порозуміння того, що все потрібно вирішувати, намагаючись налагодити діалог.

(Rada.gov.ua)

 

Юлія Тимошенко,
лідерка БЮТ
— про суддю у її кримінальній справі:

— Пропоную ввести в судочинство нову одиницю виміру: один родіон (кірєєв) — вимір повного абсурду, залежності, некомпетентності і замовності судді.

(«Твіттер»)

 

Олександр Чорноволенко,
народний депутат від «НУНС»
— про те, чому влада не розуміє, що від суду над Тимошенко рейтинг опозиціонерки лише зростає:

— Знаєте, онаніст розуміє, що вже пора кінчати, а не може зупинитись, так йому приємно. Так і у справі Тимошенко влада розуміє, що можуть бути подряпини на члені, але продовжує розважатися.

(«Главком»)