Тягайте «залізо» на здоров’я

23.06.2011

У черкаському мікрорайоні Митниця з’явилися два тренажерні «зали» просто неба. Як повідомили «УМ» у прес–службі черкаського міського голови, перший із них розмістили у сквері «Казка», а другий — на території скверу «Зірочка». Обладнання для обох спортивних майданчиків подарував місту черкаський завод «Темп».

«На цих тренажерах можуть займатися спортом як діти, так і дорослі. Вони універсальні й надійні», — зазначає директор «Темпу» Олександр Згіблов. І додає, що такі вуличні тренажери (а до кожного комплексу входить 13 одиниць), були виготовлені на очолюваному ним підприємстві за ескізами черкаських конструкторів, і коштують понад 70 тисяч гривень. Але завод вирішив просто подарувати вуличні тренажери черкащанам, аби вони мали змогу опікуватися своїм здоров’ям на свіжому повітрі.

Директор черкаського «Темпу» обіцяє, що вуличні тренажери від заводу буде встановлено й в інших мікрорайонах міста. Першими на черзі – район залізничного вокзалу, вулиці Ільїна та Петровського. Правда, нові тренажерні майданчики комплектуватимуть уже з тридцяти одиниць.