ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

На поклін до королеви

На поклін до королеви

Третій у цьому році турнір серії «Великого шолома» відбувається в Лондоні у традиційному для себе стилі. Ледве встигли учасники кваліфікації зіграти кілька матчів, як зміни в розклад почав вносити дощ, без якого Уїмблдонський турнір годі й уявити. Саме з цієї причини з четверга аж на суботу перенесли зустріч третього відбіркового раунду між українками Лесею Цуренко й Тетяною Лужанською. Гору взяла молодість — Цуренко, сіяна під 15–м «кваліфікаційним» номером, перемогла з рахунком 6:4, 7:5 і вперше в житті потрапила до основної сітки відкритого чемпіонату Великої Британії. Загалом для киянки це друга спроба проявити себе на «Великому шоломі» — в січні цього року вона подолала одне коло в Австралії.

Кіносеанс перед битвою

Кіносеанс перед битвою

Лише 11 днів залишається до бою Володимира Кличка й Девіда Хея. Нагадаємо, найбільш очікуваний боксерський поєдинок року відбудеться 2 липня на стадіоні Гамбурга. Українець — чемпіон світу за версіями WBO й IBO — спробує відібрати в британця пояс WBA, аби таким чином зібрати в сім’ї Кличків усі світові пояси.

Розквітли під дощем

Розквітли під дощем

Європейська асоціація легкої атлетики (ЄАА) регулярно проводить змагання збірних команд, але час від часу змінює їх назву й формат. Із 2009 року це — командний чемпіонат Європи. Національні збірні розбили за рейтингом на дивізіони, по 12 у кожному. Україна без проблем отримала місце у вищій лізі.

У попередні два роки наші посідали сьоме й п’яте місця. І ось на новому ЧЄ, який минулого уїк–енду відбувся у Стокгольмі, українці змогли потрапити до числа призерів. Хоча поїздка команди на цей турнір через брак коштів на квитки тривалий час була під загрозою.

Перші й останні

Перші й останні

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ось і казочці кінець, хто дивився — молодець. Не здобувши жодної перемоги й забивши лише один м’яч на молодіжному чемпіонаті Європи в Данії, молоде покоління українських футболістів безславно завершило свій похід за «золотом» та путівками на Олімпіаду–2012. Останнє місце у групі й лише одне очко в трьох матчах — надто скромний доробок для гравців, котрі напередодні старту Євро–2011 називали себе претендентами на чемпіонство. Цим турніром Ракицький, Ярмоленко, Гармаш, Зозуля і Ко підвели риску під своїм молодіжним періодом, перейшовши в категорію зовсім дорослих. Їхні виступи в Данії мимоволі хочеться порівняти з поведінкою недолугого боксера–хвалька, який перед боєм обіцяв однією лівою відправити фаворита в нокаут, але зрештою сам опинився на помості.

Всі статті рубрики