Спроба номер три

17.06.2011
Спроба номер три

Незважаючи на дві невдалі спроби, 26–річна британська поп–співачка Лілі Аллен не полишає надії стати мамою. Наприкінці 2007 року співачка оголосила про свою вагітність, але через кілька тижнів у неї стався викидень. Лілі тяжко переживала цю втрату, через що зрештою розійшлася зі своїм тодішнім бойфрендом, батьком так і не народженої дитини Едом Саймонсом (фронтменом групи «Кемікал бразерз»).

Через рік Аллен оклигала від депресії і почала зустрічатися з бізнесменом Семом Купером, на сім років за неї старшим. Минулого року стало відомо, що пара очікує на сина, але й цього разу невдача — майбутня мама втратила дитину аж на шостому місяці. Після передчасних пологів у Лілі почалося запалення, від якого вона ледве не померла.

Але співачка не впадала у відчай, а вирішила боротися за своє жіноче щастя до кінця. Минулої суботи вони із Семом побралися, і під час вінчання гості розгледіли під сукнею нареченої чималенький животик.

«Так, моя кохана знову вагітна. І ми дуже, дуже сподіваємося, що цього разу все буде гаразд», — підтвердив Сем після церемонії. За його словами, Лілі на 16–му тижні.

Медовий місяць молодята почнуть із фестивалю Гластонбері, де вони вперше зустрілися.