І сниться нам трава…

І сниться нам трава…

Минув лише тиждень після завершення в Парижі відкритого чемпіонату Франції, а в Лондоні стартував третій турнір серії «Великого шолома» — славнозвісний Уїмблдон. Щоправда, тут наразі за місця в основній сітці сперечаються бійці другого ешелону. Провідні ж тенісисти після весняних змагань на ґрунті намагаються призвичаїтися до трав’яного покриття, яке буде в Лондоні, на турнірах у британському Істборні та голландському Гертогенбосху.

У люди не виїхали

У люди не виїхали

Гандбольний сезон в Україні фінішував на мінорній ноті двома матчами національних команд. Власне, від обох колективів великих звершень уже й не чекали.

Чоловіча збірна достроково розпрощалася з надіями потрапити до фінальної частини чемпіонату Європи, тому її останній поєдинок у Словенії вийшов доволі «веселим». Перевага господарів сумнівів ні в кого не викликала, наші ж грали без тягаря турнірних завдань. Відтак відкритий, результативний гандбол завершився прогнозованою перемогою балканців — «плюс 11». Близько 5 тисяч уболівальників на трибунах арени в Любляні побачили 75 (!) закинутих м’ячів і привітали свою команду з виходом на Євро–2012. Наставник українців Леонід Захаров натомість уже почав будувати збірну до наступних турнірів.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики