Кайф — лише для своїх

Кайф — лише для своїх

До кінця цього року всі «кофі–шопи» в південній частині Голландії перетворять на закриті клуби, доступ до яких матимуть лише їхні постійні члени. Таке рішення ухвалив голландський уряд у рамках зміни своєї традиційно толерантної політики щодо легких наркотиків, яка навіть має власну назву — gedoogbeleid.

Тримай «мобілку» на відстані

Тримай «мобілку» на відстані

Припущення про те, що мобільні телефони можуть викликати рак мозку, з’являлися у пресі неодноразово. Проте нинішнє попередження носить більш серйозний характер: про небезпеку, яку можуть нести «мобілки», оголосили фахівці дуже солідної інституції — Всесвітньої організації охорони здоров’я.

Атака на Сонце

Атака на Сонце

У перший день літа Сонце вже вдруге цього року сховалося за Місяць. Щоправда, знову не повністю. Загалом у 2011–му відбудеться чотири сонячні затемнення (усі — часткові), але тільки перше з них 4 січня можна було спостерігати й на території України. Учора тінь від супутника Землі, яка закрила до 60 відсотків сонячного диска, було видно в Сибіру та на півночі Китаю, в Ісландії, північних регіонах Північної Америки та на деяких островах Північної Атлантики.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Чому Грузія — сильна

Чому Грузія — сильна

Поки в нашій державі на офіційному рівні вивішують прапори неіснуючої держави, під якими було винищено мільйони українців, Грузія прирівнює комуністичну символіку до нацистської й оголошує люстрацію. У вівторок грузинський парламент одностайно ухвалив Хартію свободи. Згідно з цим документом, на території держави (у громадських місцях) заборонено використання фашистської та комуністичної символіки. А люди, які в минулому працювали в радянських спецслужбах, обіймали керівні посади в Компартії СРСР та комсомольській організації, не мають права працювати в Раді безпеки, уряді, адміністрації президента, апараті парламенту та багатьох інших органах влади. Також їм заборонено працювати суддями й обіймати керівні посади у ВНЗ.

Всі статті рубрики