Феміда без емоцій

Феміда без емоцій

Підсудний екс–глава МВС Юрій Луценко безуспішно наполягає на тому, щоб його справу розглядав винятково суд присяжних. Ухвалення закону про суди присяжних бажає і екс–Прем’єр Юлія Тимошенко, яка є підозрюваною у кількох кримінальних справах. Мовляв, право безпосередньої участі народу в правосудді через присяжних закріплено у статтях 124, 127 та 129 Конституції України. Але роками Верховна Рада так і не спромоглася внести необхідні зміни до Кримінально–процесуального кодексу.

В інспектора талони заберуть?

В інспектора талони заберуть?

Парламентська більшість планує вже за місяць ухвалити в цілому закон про скасування обов’язкового техогляду для легкових автомобілів, що не використовуються у комерційних цілях. Принаймні таким є прогноз представника Президента у Верховній Раді Юрія Мірошниченка. «Ми очікуємо, що цей документ (ідеться про законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення надмірного державного регулювання у сфері автомобільних перевезень». — Ред.) стане законом до закінчення цієї пленарної сесії», — зазначив нардеп–«регіонал» Мірошниченко.

«Добра» суддя

«Добра» суддя

Міліція Черкащини обурена діями судді одного з районних судів обласного центру. Бо служителька Феміди така «добра», що, повідомляють у прес–службі обласної міліції, «випустила підозрюваного у вбивстві на підписку про невиїзд, мотивуючи це тим, що він має постійне місце проживання». Обурюються правоохоронці не даремно. Адже вони довгих п’ять років ганялися за цим чоловіком і нарешті затримали його.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики