Пшонка вийшов «у люди»

Пшонка вийшов «у люди»

Сьогодні депутати від опозиційної фракції БЮТ–Батьківщина воліли б заслухати під парламентським куполом Генпрокурора Віктора Пшонку. Утім ухвалити вчора відповідне рішення депутатам так і не вдалося, хоча, зрозуміло, що вони наполягатимуть на цьому й надалі. Офіційне пояснення бажання викликати пана Пшонку «на килим» — мовчанка Генпрокурора на офіційні звернення до нього лідерки БЮТ Юлії Тимошенко, яку, на переконання опозиційних нардепів, «можуть арештувати будь–якої миті». Неофіційним приводом для заслуховування Генпрокурора у парламенті, очевидно, стало його активне спілкування зі ЗМІ щодо резонансних справ: наприкінці минулого тижня Віктор Пшонка дав кілька інтерв’ю та побував на одному з політичних ток–шоу. Натомість за більш ніж півроку перебування на посаді Генпрокурора він так і не прийшов жодного разу до Верховної Ради, за нього кілька разів «віддувалися» заступники.

Доки малий грався з таксою

Доки малий грався з таксою

Працівники обласного УБНОН Київщини затримали в Обухові успішного 30–річного наркоторговця «зі стажем». Сталося це, коли ділок намагався продати чергову партію психотропних речовин. Як повідомили «УМ» у прес–службі обласної міліції, на руках у чоловіка виявилося 150 грамів амфетаміну та близько 50 грамів марихуани. Збутом наркотиків безробітний займався протягом кількох років.

Ножиці як аргумент

Ножиці як аргумент

Наряд патрульно–постової служби побачив, що до нього біжить і махає руками переляканий чоловік. Постові зупинилися й почули неймовірну історію. «Чоловік розповів їм, що в центрі Черкас, коли він зупинився на світлофорі, до нього в автомобіль застрибнув молодик, вихопив ножиці, що лежали біля водія, притиснув йому до горла та почав вимагати гроші», — розповіли «УМ» у прес–службі обласної міліції.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики