Лорка в руїнах

Лорка в руїнах

Щонайменше десятеро людей, серед яких одна дитина, стали жертвами землетрусу, який стався позавчора ввечері в південно–східній іспанській провінції Мурсія. Ще 160 осіб отримали поранення, хоча постраждалих може виявитися й більше — вчора рятувальники ще розбирали завали у постраждалих населених пунктах. Влада відрядила на допомогу рятувальним загонам підрозділи іспанської армії.

В об’єктиві — «Фукусіма»

В об’єктиві — «Фукусіма»

Над документальними програмами «Небувалий землетрус: година, що перевернула Японію» та «Техногенна катастрофа: японська трагедія» лауреат трьох премій «Еммі», журналіст Скотт Вейнбергер почав працювати відразу після трагедії. Цього разу — як продюсер. У США ці проекти телеглядачі побачили ще 28 березня — через 17 днів після руйнівного землетрусу в Японії. Український глядач документалістику, вироблену компанією Weinberger Media на замовлення каналу «Дискавері», зможе переглянути на цьому каналі в неділю, 15 травня.

Обама знову на коні

Обама знову на коні

Після вдалої операції з ліквідації лідера терористичного угруповання «Аль–Каїда» Осами бен Ладена рейтинг довіри до президента США Барака Обами піднявся до найвищої за останні два роки позначки. Згідно з опитуванням громадської думки, спільно проведеного агенцією «Ассошіейтед пресс» та соціологічною службою GfK, дії Обами підтримують 60% американців. Ще більше громадян (73%) дотримуються думки, що президент добре справляється з терористичною загрозою для США, а 52% схвально ставляться до його економічної політики. 53% американців вважають, що Обама гідний бути переобраним на другий президентський термін. Якби вибори відбулися вже зараз, його підтримали б 51% громадян.

Данія проти Шенгену

Данія проти Шенгену

Уряд Данії за узгодженням з радикально правою Народною партією ухвалив рішення про відновлення впродовж наступних трьох тижнів митного контролю на кордонах зі Швецією та Німеччиною. Раніше Народна партія ініціювала ухвалення в Данії найбільш жорсткого в Євросоюзі імміграційного законодавства.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики