ЦИТАТИ ТИЖНЯ

13.05.2011

Андрій Шевченко,

народний депутат від БЮТ

— про винуватців зіткнень у Львові в День Перемоги:

— Головну відповідальність за все, що було 9 травня, несе Президент Янукович, у якого в цей день було все: міліція, СБУ, державні адміністрації. Чи що ще потрібно для того, щоб зрозуміти, що не варто через пів–України везти десяток автобусів із російськими провокаторами, ще й робити їм зелену вулицю?.. У 2004 році ці самі люди писали сценарії поділу України на три сорти. Не вийшло. Тепер вони намагаються Галичину відділити. Влада, яка покриває провокаторів, і є головним провокатором у цій ситуації.

(Rada.gov.ua)

 

Олег Тягнибок,

лідер ВО «Свобода»

— про причини політичного мордобою у Львові:

— Не було б червоних прапорів — нічого б не було. Влада це знала, але вирішила всіх обхитрити, при цьому задницю облизавши і догодивши як Кремлеві, так і центральному керівництву. Влада що — не розуміла, що буде така реакція?!

(«Главком»)

 

Михайло Цимбалюк,

голова Львівської облдержадміністрації

— про сутички і стрілянину на День Перемоги:

— ...Вони буцімто воювали за колір прапора. Але підлість не має кольору. Безкультур’я не має кольо­ру...

(прес–служба ОДА)

 

Юлія Тимошенко,

лідерка ВО «Батьківщина»

— про суд над нею в «газовій» справі:

— Так само, як у нас Генеральна прокуратура займається фарсом і політичними репресіями, так само суд, будучи департаментом адміністрації Президента, теж займається фарсом.

(прес–служба БЮТ)

 

Костянтин Затулін,

депутат Держдуми РФ, член комітету у справах СНД

— про ціну «газового» важеля у стосунках Москви й Києва:

— Навіщо ви говорите про важелі тиску? Це залежить від точки зору. Я, наприклад, не чув, що ви знизите ціну на українське сало для Росії... Так що або «закадична» дружба із серйозним обговоренням того, що ми пропонуємо, або стандартні взаємовідносини, в рамках яких кожен отримує власну вигоду. А щоб усе разом — це навряд.

(«Главком»)