Все в шоколадi

Все в шоколадi

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Шоколад у звичному для нас вигляді — у плитках і солодкий молочний, а не гіркий, з’явився лише у 1875 році. А різноманітні цукерки — ще пізніше. Смак–легенда, оповитий романтикою, що надихав ще ацтеків (вважали напій з какао–бобів афродізіаком), галантних джентльменів, промисловців і митців. Але що конкретного ми знаємо про шоколад як кулінарний продукт?

Кава зимова і літня

Кава зимова і літня

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Якщо ви хочете прожити день з новими відчуттями, поекспериментуйте зі спеціями і додатками до звичайної кави.

Цинамон і касія. Переважно все, що продається у нас під назвою «кориця» — це касія. Родичка цинамону, відрізняється ціною, грубішою шкірою, не таким ніжним ароматом та властивістю гірчити після теплової обробки. Тому якщо ви додаєте касію у каву, не варіть її, а покладіть у вже готовий напій.

Всі статті рубрики