Останній з останніх

Останній з останніх

У будинку для літніх людей австралійського міста Перт помер останній на планеті ветеран Першої світової війни Клод Стенлі Чоулз. У березні дідусь іще встиг відсвяткувати свій 110–й день народження — він був найстарішим мешканцем Австралії й одним із десяти най­старіших мешканців Землі.

Мертвий Осама страшніший за живого

Мертвий Осама страшніший за живого

Президент США Барак Обама ухвалив рішення: посмертних фотографій лідера «Аль–Каїди» Осами бен Ладена оприлюднено не буде. «Сумнівів у тому, що ми вбили Осаму бен Ладена, немає, — наголосив Обама у програмі «60 хвилин» на телеканалі Сі–Бі–Ес. — Ми не хочемо, щоб важкі для сприйняття фотографії, на яких зображено застреленого в голову чоловіка, пішли гуляти світом та стали зброєю пропаганди, стимулюючи нове насилля». І це при тому, що навіть найближчі радники рекомендують президентові показати світу фото вбитого «терориста №1». Мовляв, лише таким чином можна раз і назавжди припинити дискусії на тему, чи дійсно в Пакистані вбили саме бен Ладена.

«Суперове» право голосу

«Суперове» право голосу

Європейський Союз отримав статус «суперспостерігача» у Генеральній Асамблеї ООН. Це означає, що голова Ради ЄС Герман Ван Ромпей та верховний представник ЄС із закордонних справ і політики безпеки Кетрін Ештон тепер зможуть виступати й надавати пропозиції та поправки до рішень на рівних правах із представниками держав — членів Організації Об’єднаних Націй.

Братська могила на дні океану

Братська могила на дні океану

Французькі рятувальники за допомогою роботів спробують підняти з дна Атлантичного океану тіла загиблих пасажирів та екіпажу літака «Аеробус А330» авіакомпанії «Ейр Франс», який за досі не встановлених обставин 1 червня 2009 року зазнав аварії над Атлантичним океаном.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики