Не з’їли, то хоч надкусимо

Не з’їли, то хоч надкусимо

«Динамо» проти «Шахтаря» — це протистояння віддавна стало футбольною «класикою» вітчизняного розливу. До чергової очної зустрічі гранди підійшли з різними турнірними завданнями. Донеччани могли достроково забезпечити собі чемпіонство, якби здобули в Києві бодай унічию, — це ще й чудова нагода продемонструвати зверхність над заклятим суперником на його полі. Динамівці ж насамперед хотіли реабілітуватися перед очима власних уболівальників за не надто вдалий сезон і таки перемогти чемпіона. Відплата киян за поразку 0:2 у першому колі виявилася достойною: «Шахтар», який у нинішньому чемпіонаті не пропускав у матчі більше одного м’яча, отримав від «Динамо» одразу три. Відтак — відклав оформлення шостого чемпіонського титулу до матчів у Донецьку, ближче до тамтешнього грандіозного шоу на честь 75–річного клубного ювілею.

Під іншими прапорами

Під іншими прапорами

Цьогорічний світовий форум, «евакуйований» із Токіо до Москви, порадував уже тим, що відбувся. Радість господарів–росіян, котрі останніми роками дещо здали позиції у фігурному катанні, посилили дві медалі. І якщо «бронза» Артура Гачинського — 17–річного наступника Євгена Плющенка — виявилася сюрпризом, то від Максима Транькова й Тетяни Волосожар успіху у змаганні спортивних пар чекали.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ерік Хосеп Барселона

Ерік Хосеп Барселона

Позавчора на забитому під зав’язку «Камп Ноу» відбулося останнє з чотирьох побачень «Барселони» та «Реалу» за 18 днів квітня–травня. Цього разу — у повторному півфіналі Ліги чемпіонів. Якщо скористатися шаховою«бухгалтерією», то результат їхньої чотирисерійної битви — 2:2. Дві нічиї, перемога та поразка — такий доробок кожного з учасників «ель класико».

Фаворити? Посуньтеся!

Фаворити? Посуньтеся!

Поки українські хокеїсти продовжують марити поверненням до елітного дивізіону, у Словаччині з 29 квітня по 15 травня триває чемпіонат світу серед 16 провідних збірних планети. Одразу кілька чинників дозволили нашим західним сусідам прийняти 75–й світовий хокейний форум: це і входження до Євросоюзу, й успіхи на найвищому рівні («золото» 2002 року і «бронза» — 2003–го), і готовність двох сучасних льодових арен.

Всі статті рубрики