«Сталева леді» й зуби Путіна

28.04.2011
«Сталева леді» й зуби Путіна

Колишній держсекретар Сполучених Штатів Америки Кондоліза Райс після відставки вирішила перекваліфікуватися в актриси. Щоправда, ненадовго, та й уроків акторської майстерності Конді для своєї першої ролі брати не доведеться — адже гратиме 55–річна «залізна леді» саму себе. Як повідомляє телеканал Ен–Бі–Сі, Райс зніметься в одному з найпопулярніших американських серіалів — комедійному ситкомі «Студія 30», або «30 струсів» (30 Rock).

Партнерами колишньої очільниці зовнішньополітичного відомства США по знімальному майданчику стануть професійні актори. Передусім — Алек Болдуїн, який уже заявив, що в захваті від майбутньої співпраці з колишньою «сталевою леді» американської політики.

До речі, після відставки президента Джорджа Буша–молодшого, в команді якого працювала, Кондоліза Райс повернулася в Стенфордський університет, де викладала політологію до переходу в Білий дім.

За сюжетом телесеріалу, між персонажами Райс та Болдуїна колись був роман, і герой Алека з ревнощів навіть погрожував вибити зуби екс–президенту Російської Федерації Володимирові Путіну.

Кондоліза — не перший відомий політик, який «засвітиться» у «Студії 30». Раніше в серіалі вже з’являвся колишній віце–президент США Альберт Гор. А от його шеф Білл Клінтон від участі у зйомках відмовився.