«Дерибан» не пройшов

«Дерибан» не пройшов

На цьому тижні Господарський суд столиці задовольнив три позови Генпрокуратури щодо незаконності кількох земельних рішень Київради, прийнятих ще три з половиною роки тому. Йдеться про скандальну жовтневу сесію 2007 року, коли депутатська більшість Київради передала сумнівним структурам чимало земельних ділянок природно–заповідного фонду та історико–культурного призначення столиці. Зокрема, такі ділянки надавалися на Жуковому острові та на території Національного музею архітектури i побуту в Пирогові. Але в понеділок та вівторок Феміда повернула державі цінну землю загальною площею понад 230 гектарів.

Наркокубло з телевізором

Наркокубло з телевізором

Затримавши наркоділка «на гарячому» під час первінтину, оперативники Жовтневого райвідділу міліції м. Полтави неабияк здивувалися обладнанню та «вмеблюванню» цього наркокубла. Як з’ясувалося, згадане гніздечко у підвалі багатоповерхівки «звив» 39–річний колишній слюсар. Жив він в одній із квартир цього будинку з матір’ю, тож умов для вироблення наркоти вдома не було. Зрештою, непросто займатися цим навіть у підвалі — запах ацетону неодмінно відчуватимуть усі мешканці під’їзду.

Розплутана ковдра

Розплутана ковдра

Скільки ниточці не витися, а кінець їй все одно буде: черкаські правоохоронці три роки шукали вбивцю й таки пов’язали його. Ця страшна історія розпочалася на Черкащині ще у 2007 році. Тоді в райцентрі Корсунь–Шевченківський у тамтешній річці люди знайшли туго замотаний у ковдру великий згорток. У ньому й виявили тіло замордованого літнього чоловіка, мешканця Черкас. Судмедексперт констатував: смерть настала від того, що людина захлинулася водою.

Всі статті рубрики