Рожевий закруток iз панцира

Рожевий закруток iз панцира

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У ритмі великого, швидкого, енергійного міста, яке постійно розростається, розвивається і п’є час великими ковтками, розмови на кшталт «усі жінки переключилися на роботу, кар’єру, приходять додому пізно, розігрівають супермаркетівські напівфабрикати і про приготування смачної домашньої їжі уже забули» — все частіше стають реальністю. Проте щоденні турботи сучасних і міщанок, і селянок — не привід відмовлятися від доброї вечері. Адже існують тисячі рецептів, які одночасно тішать смакові рецептори і не завантажують шлунок важкою роботою (і, о радість, для тих, хто піклується про фігуру — не відкладаються на спокусливих вигинах тіла). На допомогу заклопотаним і втомленим приходять, наприклад, креветки.

Значення розміру

Значення розміру

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Основні регіони, з яких креветки надходять на ринок, — теплі води Азії (Китай, Таїланд, Індонезія, В’єтнам) і Латинської Америки (Бразилія, Еквадор, Нікарагуа тощо). Ще їх виловлюють у холодних водах біля берегів Данії, Норвегії, Канади та Гренландії. Найкращими кухарі та дієтологи вважають саме останні — креветки з холодних вод. Хоча вони і дрібніші за азійські.

Класика з креветками

Класика з креветками

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Цезар» на тарілці, в якому обов’язкове поєднання салатного листя, оливкової олії, часнику та підсмажених шматочків хліба, — нині один iз найпопулярніших салатів, що має безліч різновидів. Київський ресторан «Стейк хаус «Гудман» пропонує свій рецепт — салат «Цезар» iз креветками. Тож, щоб приготувати одну порцію цієї страви, беремо по 50 г листя салатів романо та айсберг, ретельно миємо, обсушуємо та рвемо на частини, кладемо в миску, розповідає шеф–кухар «Стейк хаусу «Гудман» Олег Старун.

Всі статті рубрики