Ловіть ціни — виганяйте уряд!

31.03.2011

Активісти полтавського осередку партії «Наша Україна», які позавчора разом із соратниками з інших міст проводили пікети проти підвищення цін, вимагають від влади «припинити спотворення показників інфляції». На їхню думку, уряд мусить підвищити всі соціальні виплати з урахуванням не «намальованого» можновладцями, а реального знецінення наших грошей — щонайменше на 30 відсотків. Ще краще — «нашоукраїнці», які зібралися біля будівлі Полтавської облдержадміністрації, закликали уряд подати у відставку.

Інженер Ольга Жуковська запропонувала учасникам пікету подивитися на нинішні ціни й тарифи та згадати, якими вони були за «помаранчевої» влади. Окрім того, пані Ольга запропонувала подумати, чому представники влади, нарікаючи на дефіцит бюджету, не забувають «доїти» його на дорогущі забаганки на кшталт гелікоптерів...

Наприкінці пікету «нашоукраїнці» випустили в небо повітряні кульки, до яких були прив’язані таблички з цінами. Вони злетіли у похмуре небо так само високо, як «злітають» угору ціни. Як писала «УМ», «Наша Україна» провела схожі акції ще в семи обласних центрах.