Зірка на ім’я Пенелопа

Зірка на ім’я Пенелопа

Усього за два роки в Пенелопи Крус збулися чи не всі жіночі мрії: в 2009 році вона отримала першого «Оскара», через рік вийшла заміж і завагітніла, нещодавно вона народила свого первістка, а тепер ще й отримає власну зірку на Алеї слави в Голлівуді. А це — велика честь для іспанської актриси, яка зуміла підкорити «фабрику мрій». Урочисту церемонію заплановано на 1 квітня. Відкрити іменну зірку Пенелопи під номером 2436 довірили режисеру Робу Маршаллу, повідомляє «Клео». «Крус показала себе універсальною актрисою, яка переконливо може зіграти різноманітних персонажів, і зовсім недавно вона стала першою актрисою з Іспанії, яку номінували на «Оскар», — пояснюють свій вибір організатори.

П’ятий кіндер

П’ятий кіндер

«Я обов’язково знову стану батьком. Не хочу померти, знаючи, що в мене тільки четверо дітей», — заявив у 2007 році екс–учасник колись шалено популярного німецького гурту «Модерн Токінг» Дітер Болен. Сказано — зроблено. Днями 57–річний музикант уп’яте став батьком. Його 26–річна подружка Карина Вальц народила донечку. Назвали дівчинку Амелі. Зі своєю цивільною дружиною Болен уже п’ять років. Але одружуватися з Кариною знаменитий блондин, відомий не тільки піснями, а ще й своїми амурними походеньками, не поспішає.

Брудні танці «Чорного лебедя»

Брудні танці «Чорного лебедя»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Переглянувши психологічний трилер «Чорний лебідь» за участю Наталі Портман, усі дивувалися: як акторка без жодної професійної балетної освіти змогла виконати у фільмі такі складні балетні партії? Сама актриса натякала на участь дублерки, але ніколи не називала її ім’я і не намагалася розповідати про це журналістам. Тим паче блискучу акторську роботу Наталі вже встигли оцінити — їй присудили «Оскара» в номінації «Найкраща акторка».

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Депутат на прийомi у психіатра:

— Лікарю, в мене «розтроєння» особистості: кажу одне, думаю друге, роблю третє.

— Заспокойтеся, це доводить, що ви цілком нормальний народний обранець.

Всі статті рубрики