Блондинка в законному шлюбі

Блондинка в законному шлюбі

«Сім’я, звичайно, — це найважливіше в нашому житті. Але що стосується шлюбу... Я досить довго була заміж­ньою, щоб думати про це знову», — так ще кiлька років тому говорила актриса Різ Уїзерспун. Та серцю не накажеш. Тож минулої суботи 35–річна зірка стрічки «Блондинка в законі» взяла шлюб із 40–річним Джимом Тотом. Весільна церемонія відбулася на особистому ранчо кіноактриси, що у штаті Каліфорнія. Наречена пішла під вінець у розкішній сукні від Monique Lhuillier. На галявині, де відбувалися урочистості, для гостей було встановлене величезне біле шатро, прикрашене квітами, свічками та ліхтариками. А в момент, коли молодята сказали «так», у небо випустили 80 білих голубів.

Маленький велетень

Маленький велетень

У китайській провінції Гудун мешкає трирічний малюк, вага якого становить близько 60 кілограмів. Це набагато більше, ніж важать дорослі моделі зі стратегічними параметрами 90–60–90. Лу Хао майже не спілкується з однолітками, адже під час гри може їх покалічити, наприклад, якщо випадково впаде на когось.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Куди не плюнь — все запльоване.

...І буде нам «Щастя»

...І буде нам «Щастя»

П’ятдесят років тому у Відні на ІХ Конгресі Міжнародного інституту театру був заснований День театру. Вiдтодi 27 березня для всіх, причетних до цього мистецтва, стало святом–підсумком. Бо, приймаючи вітання і піднімаючи келих iз колегами, служитель Мельпомени мимоволі замислиться, наскільки вдалим для нього був творчий рік. Для київського театру цей процес ось уже дев’ятнадцять років проходить досить централізовано — на врученні премії «Київська пектораль». Аналіз прожитого року вимірюється не лише кількістю прем’єр та іменами переможців у чотирнадцяти номінаціях, а й... неоднозначним шушуканням у залі під час урочистої церемонії. Тріумфатори, притискаючи до грудей заповітну статуетку, задоволено полишають сцену, ті, хто залишився поза списком достойників, жваво аплодують переможцям і, утримуючи на обличчі щиру посмішку, подумки аналізують причину свого непотрапляння у списки найкращих із кращих.

Всі статті рубрики