Блондинка в законному шлюбі

30.03.2011
Блондинка в законному шлюбі

«Сім’я, звичайно, — це найважливіше в нашому житті. Але що стосується шлюбу... Я досить довго була заміж­ньою, щоб думати про це знову», — так ще кiлька років тому говорила актриса Різ Уїзерспун. Та серцю не накажеш. Тож минулої суботи 35–річна зірка стрічки «Блондинка в законі» взяла шлюб із 40–річним Джимом Тотом. Весільна церемонія відбулася на особистому ранчо кіноактриси, що у штаті Каліфорнія. Наречена пішла під вінець у розкішній сукні від Monique Lhuillier. На галявині, де відбувалися урочистості, для гостей було встановлене величезне біле шатро, прикрашене квітами, свічками та ліхтариками. А в момент, коли молодята сказали «так», у небо випустили 80 білих голубів.

Весільну церемонію ретельно оберігали від сторонніх очей та надокучливих папараці. Адже серед запрошеної сотні гостей були всуціль зірки: Рене Зельвегер, Шон Пенн, Скарлетт Йохансон, Тобі Магуайр, Метью Макконахі, Роберт Дауні–молодший iз дружиною, Алісса Мілано з чоловіком. Привітати маму та її обранця прийшли також діти Уїзерспун від попереднього шлюбу — одинадцятирічна Ава та семирічний Дікон. Останні, до речі, чудово ладнають із новим «татом».

Нагадаємо, що обранець Різ працює агентом iз підбору кіноакторів для голлівудських фільмів. Познайомилися молодята лише рік тому. А у грудні вже оголосили про заручини. Раніше Різ була одружена з актором Райаном Філіппом, стосунки з яким розладналися через подружні зради чоловіка.