НОВИНИ ПЛЮС

25.03.2011

Профспілки

Делегати VI з’їзду Федерації професійних спілок України переобрали головою ФПУ народного депутата від Партії регіонів Василя Хару. Кандидатуру чинного лiдера підтримала абсолютна більшість делегатів.

Заяви

Голова політради «Нашої України» Валентин Наливайченко вважає, що уряд Миколи Азарова має подати у відставку. Політик стверджує, що українські громадяни справедливо підіймаються на протест супроти «антинародних дій уряду Миколи Азарова», а автопробіг підприємців є «останнім попередженням для цієї влади від імені всієї країни». «Наша Україна» підтримує акції протесту вчителів, підприємців, шахтарів тощо, й надаватиме активістам організаційну допомогу, контролюватиме законність дій правоохоронних органів.

Партактив

У Києві відбулися національні збори депутатів рад усіх рівнів від Партії регіонів. Делегати схвалили політичний курс Президента й підтримали «практичні заходи Президента та уряду України на гуманізацію суспільства, модернізацію економіки та проведення виваженої міжнародної політики». З–поміж іншого, у резолюції йдеться про те, що депутати мають запобігати «порушенню законодавства, корупції, розкраданню земельних ресурсів та іншого народного добра».

Зійшло з рук

Прокуратура Луганської області не порушуватиме кримінальну справу за фактом інциденту між охоронцем депутата Володимира Ландика і працівником ДАІ Олексієм Косяковим. Як повідомив агенції УНІАН прес–секретар прокуратури Олександр Зайцев, не було виявлено причин для порушення кримінальної справи. Речник прокуратури повідомив, що рішення було доведене обом сторонам — жодна з них не протестувала.