Туфлі як визнання

16.03.2011
Туфлі як визнання

Нове шоу —нова Білик.

Два роки Ірина Білик інтригувала своїх шанувальників: ще трішечки, ще невеличкі корективи в програмі, ще пару деньків роботи на студії — і ми з вами зустрінемося. І ось нарешті стадія підготовки та промо грандіозного туру на підтримку нового альбому «Моя любов» позаду, попереду — концерти в двадцяти одному місті України (тур завершиться 29 квітня у Вінниці). Режисер Максим Паперник вибудував яскраве шоу, в якому на сцені поряд зi співачкою — не лише традиційний балет і музиканти, а й композитор Жан Болотов власною персоною, автор аранжування багатьох пісень Білик.

Першими цей сплав звуку, емоцій та думки оцінили в Полтаві, звідки Ірина Білик розпочала свій тур. Протягом концерту, на якому звучали як нові композиції, так і вже відомі хіти, народна артистка України змінили шість туалетів. Їх для співачки готували модний дім Stella Shakhovskaya та дизайнер Олена Бернацька, яка, до речі, знялася в останньому кліпі Білик «Моя любов».

Підтримати подругу до Полтави приїжджали також продюсери Юрій Нікітін та Макс Паперник, а також солістка групи NikitA Даша Астафьєва. Остання подарувала колезі пару дорогих черевиків, пояснивши, що з нового альбому Білик їй особливо подобається пісня «Туфлі». Зірка Playboy не шкодувала компліментів для Ірини, назвала пісню «Моя любов» гімном усіх жінок і розповiла, що саме ця композиція звучить рінгтоном її телефону.

Сьогодні Ірина Білик запрошує своїх київських шанувальників на сольний концерт в НП «Україна». Квитки коштують від 80 до 1500 гривень. Цього вечора співачка обіцяє бути особливо відвертою і розповісти багато цікавого про жінку, маму, артистку, зірку Ірину Білик.