За ікону постраждала

За ікону постраждала

84–річна бабуся з села Рацево Чигиринського району постраждала від циганки. Як повідомили «УМ» у прес–службі обласної міліції, зухвала ромка відкрито заволоділа старовинною іконою літньої мешканки, спричинивши їй тілесні ушкодження.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Позичте, бабцю, на хабар

Позичте, бабцю, на хабар

Вигляд двох молодих жінок, які морозного дня шукали тимчасовий прихисток в одному зі «спальних» мікрорайонів Полтави, неабияк розчулив самотню пенсіонерку. Адже потенційні квартирантки приїхали аж із Білорусі, та й просилися до житла лише на десять днів: доки продадуть на Центральному ринку 15 тонн краму, який привезли з сусідньої країни. От тільки почати торгівлю поки що не можуть, бо ж за дозвіл треба заплатити кількатисячний хабар... податківцям.

Убивали ні за що

Убивали ні за що

Дві трагедії, які сталися у Дніпропетровську та Кривому Розі, поєднує те, що відразу чотирьох людей позбавили життя абсолютно безглуздо, як кажуть, ні сіло, ні впало. У першому випадку 46–річна жінка повідомила міліції про зникнення свого 40–річного співмешканця, раніше судимого. За словами жінки, чоловік мав зранку зустрітися зі своїми знайомими Олександром та Юрієм iз приводу ремонту її квартири і після цього зник. Коли ж господарка оселі приїхала додому, то побачила на підлозі плями, схожі на кров, отож відразу зателефонувала до міліції. Уже на місці жінка допомогла оперативникам встановити адресу одного з ремонтників.

Всі статті рубрики