ЦИТАТИ ТИЖНЯ

25.02.2011

Юлія Тимошенко,
лідер ВО «Батьківщина»
— про ініціативу Президента з ухваленням нового Основного закону:

— Янукович починає аферу з новими змінами до Конституції. Диктатору не вистачає диктатури. Скоро він вноситиме правки до десяти заповідей. Патологія.

(«Твіттер»)

 

Василь Ядуха,
голова Хмельницької облдержадміністрації
— про відповідальність підлеглих
за стримування зростання цін:

— Шановні мої колеги! Хто має займатися вирішенням проблем у районах, зокрема ціновою політикою? Ми розуміємо, що це політичне питання, і [насправді] проблем із продуктами харчування немає. Тому попросив би не кивати один на одного, бо пальці, особливо вказівний, за це треба відрізати. Тоді буде все як потрібно.

(УНІАН)

 

Леонід Кучма,
Президент України в 1994—2004 рр.
— про мовну політику Президента Януковича:

— Я боюся, що ми втрачаємо свою культуру... Я боюся, що ми взагалі забудемо свою мову... Я за час президентства не закрив жодної школи. Я хотів, щоб усі регіони розвивалися однаково. Не повинно бути тиску з боку влади. А ми мову використовуємо як засіб політичної боротьби — це трагедія.

(UBR.ua)

 

Володимир Зубанов,
нардеп від Партії регіонів
— про своє ставлення до ідеї «русского міра»:

— Росіяни — це, скажемо так, діти, які від батьків пішли кудись на північ, одружилися з ким вийшло на тій території... А в нас є своя держава, ми хочемо жити в цій державі і самим навести лад. Не треба до нас лізти з вашими порадами.

(Zaxid.net)

 

Микола Азаров,
Прем’єр–міністр України
— про підготовку України до проведення чемпіонату Європи з футболу:

— У нас уже абсолютно немає ніяких сумнівів, що в першому кварталі 2012 року ми абсолютно всі роботи, які плануємо, закінчимо, і в нас ще буде цілий квартал, щоб, як кажуть, зачесатися і припудритися.

(«Ліга–бізнесінформ»)