Шейх чекає на Путіна

18.02.2011
Шейх чекає на Путіна

Потрапити на обкладинку каталогу купальників «Спортс іллюстрейтед» — мрія кожної манекенниці, від початківців до топ–моделей. Цього року на звання головного «обличчя» «СІ» претендувало багато зіркових краль: «янголи» «Вікторіяз сікрет» Алісса Міллер та Ізабель Гулар, американка Хіларі Рода, російська супермодель Анна В’яліцина тощо. Але пощастило іншій росіянці — 25–річній Ірині Шейх, яка активно пробиває дорогу в перший ешелон модельного олімпу. У цьому їй неабияк допомагає роман із португальським футболістом Кріштіано Роналдо. Власне, якби не цей зв’язок, про Ірину мало хто знав би. А тепер завдяки пильній увазі преси Шейх регулярно фігурує в колонках світської хроніки.

Про те, яка з моделей з’явиться на цьогорічній обкладинці каталогу, ніхто не знав до останнього моменту. Приємну новину Ірина дізналася в ефірі телешоу Девіда Леттермана, куди були запрошені також і її суперниці. Коли на екрані з’явилося фото Шейх, вона ледве стримала сльози. Адже це вперше «Спортс іллюстрейтед» вибрав для титульної сторінки росіянку.

В інтерв’ю газеті «Уолл–стріт джорнал» Ірина Шайхлісламова (це справжнє прізвище моделі) зізналася, що тепер хотіла б засвітитися в кіно і знятися в якому–небудь фільмі про Джеймса Бонда — зіграти російську шпигунку. А коли американський кореспондент на повному серйозі поцікавився, чи не телефонував їй із привітаннями хтось із російського керівництва, наприклад Володимир Путін, Ірина, не змигнувши оком, відповіла: «Ні, але я чекаю дзвінка».