Бунт штатів

Бунт штатів

Американський долар втрачає позиції не лише на світовому ринку — дедалі меншою довірою населення національна валюта користується і в самих США. Дійшло до того, що деякі штати всерйоз замислилися над запровадженням власних грошей. Першою перейти на «штатну» грошову одиницю може Південна Кароліна — з відповідною ініціативою виступив сенатор–республіканець Лі Брайт. Він пропонує замінити зелені банкноти на справжні золоті та срібні монети. Мовляв, це дозволить мешканцям штату мати впевненість у завтрашньому дні навіть на випадок обвалу Федеральної резервної системи США під час якої–небудь чергової кризи. Конституція дозволяє штатам використовувати власну валюту, тож законодавчих проблем із втіленням цієї ініціативи в життя не виникне.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Каша в стилі «хеві–метал»

Каша в стилі «хеві–метал»

60 відсотків вирощеного та зібраного в Китаї рису не відповідає навіть досить вільним китайським нормам безпеки харчових продуктів. Як свідчать китайські засоби масової інформації, головний продукт споживчого кошика мешканців КНР буквально нашпигований небезпечними для здоров’я важкими металами.

Брехня ціною в тисячі життів

Брехня ціною в тисячі життів

Британська газета «Гардіан» опублікувала сенсаційне інтерв’ю з іракським інженером, який свого часу вперше заявив, що в розпорядженні Саддама Хусейна є біологічна зброя. Саме на основі свідчень Ахмеда Альвана аль–Джанабі, відомого американській та німецькій розвідкам під конспіративним псевдо Curveball (Кручений м’яч), Сполучені Штати Америки 2003 року почали військову інтервенцію до Іраку. Тепер інформатор ЦРУ та інших західних розвідок зізнався, що вигадав інформацію про наявність у Іраку біологічної зброї й таємних заводів з її виробництва, бо прагнув повалення режиму Саддама Хусейна.

Так заповідав Пророк

Так заповідав Пророк

Півтора мільярда віруючих в Аллаха цими днями і впродовж наступного місяця висловлюватимуть свою радість iз нагоди дня народження «останньої печаті» Всевишнього, пророка Мухаммеда. Його вважають не лише останнім посланцем Аллаха, історичною особистістю й засновником перших мусульманських громад, а й людиною, зі слів якої був записаний Коран.

Всі статті рубрики