За сімейними обставинами

За сімейними обставинами

До весілля спадкоємця королівського престолу принца Вільяма та його нареченої Кейт Міддлтон залишається ще два з половиною місяці, а в Британії навколо цієї події вже розгорнувся неабиякий ажіотаж. Днями найвідоміша пара країни оголосила імена головних свідків. Несподіванки не сталося: дружбою нареченого стане його молодший брат, принц Гаррі, а головною дружкою — сестра Кейт, Філіппа. Також у ролі «фрейлін» нареченої виступлять представниці аристократичних британських сімей, серед яких і трирічна онука герцогині Корнуольської, дружини принца Чарльза Камілли Паркер–Боулз.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Учора на сайті Президента В. Януковича опубліковано указ про звільнення із займаної посади «губернатора» М. Добкіна за підписом Президента В. Ющенка.

Скільки коки йде на колу

Скільки коки йде на колу

Далекого 1886 року фармацевт Джон Пембертон із міста Атланта, штат Джорджія, запатентував так званий універсальний лікарський засіб, який згодом став популярним газованим напоєм — «Кока–колою». Відтоді оформився справжній культ «Кока–коли», причому не лише у США, а по всьому світу. Досить сказати, що рекламна кампанія саме цього продукту породила Санта–Клауса у його звичному вигляді. А одним зі стовпів міфу про «Кока–колу» є секретність її оригінального рецепту — кажуть, він здавна зберігається за сімома замками, і доступ до цієї комерційної таємниці мають лише кілька людей у корпорації. І ось днями радіошоу This American Life виступило із заявою про те, що роздобуло рецептуру найвідомішої газводи.

«Ікона» Герміона

«Ікона» Герміона

Зірка фільмів про Гаррі Поттера Емма Уотсон після зйомок у «поттеріані» стала улюбленицею не лише мільйонів юних кіноманів, а й законодавців світової моди та стилю. У свої 20 років «Герміона» вже встигла попрацювати і з «Шанель», і з «Барберрі», і з косметичною компанією «Ланком», хоча всі ці бренди зазвичай дуже прискіпливо підходять до вибору своїх «облич». Проте з Еммою жоден із них не прогадав, адже вона не лише гарна та популярна, а й надзвичайно стильна дівчина, що притаманно далеко не всім сучасним знаменитостям.

Всі статті рубрики