«Ікона» Герміона

17.02.2011
«Ікона» Герміона

Зірка фільмів про Гаррі Поттера Емма Уотсон після зйомок у «поттеріані» стала улюбленицею не лише мільйонів юних кіноманів, а й законодавців світової моди та стилю. У свої 20 років «Герміона» вже встигла попрацювати і з «Шанель», і з «Барберрі», і з косметичною компанією «Ланком», хоча всі ці бренди зазвичай дуже прискіпливо підходять до вибору своїх «облич». Проте з Еммою жоден із них не прогадав, адже вона не лише гарна та популярна, а й надзвичайно стильна дівчина, що притаманно далеко не всім сучасним знаменитостям.

Саме почуттю смаку Уотсон завдячує своїм черговим успіхом. Днями в Лондоні відбулася церемонія вручення заснованої журналом «Елль» премії Elle Style Awards, на якій Еммі дістався головний приз — звання «Ікони стилю». Нагороду молода кінозірка отримала з рук культової британської дизайнерки Вів’єн Вествуд.

Емма не приховувала свого задоволення тим, що її відзначили такою престижною премією. «Я люблю моду й дуже нею цікавлюся. Мені подобається наряджатися. Останнім часом мої модні вподобання опинилися під пильною увагою преси, але я стараюся цим не перейматися і просто отримую задоволення», — зазначила «ікона стилю».

Окрім Емми, редакція журналу «Елль» відзначила данську супермодель Хелену Крістенсен — за вклад у розвиток модної індустрії, американського дизайнера Тома Форда (відзнака в категорії «Найкращий дизайнер»), зірку шведського фільму «Дівчина з татуюванням дракона» Нумі Рапас («Прорив року»), цьогорічну номінантку на «Оскара» Наталі Портман («Найкраща актриса») та британку Шеріл Коул («Найкраща співачка»).