Доживемо до суботи

Доживемо до суботи

Це інтерв’ю ми записували 10 лютого, в день відкриття 61–го міжнародного Берлінського кінофестивалю. На запитання, чому він досі в Києві, а не на червоній доріжці БерлінПалас, кінопродюсер Олег Кохан, який виступив одним із п’яти співпродюсерів картини Олександра Міндадзе «В суботу» (Україна—Росія—Німеччина), сказав: «Червона доріжка — це важливо, але ми сподіваємося, що будемо на закритті на червоній доріжці».

Вибухнув реактор...

Вибухнув реактор...

У вівторок у великій конкурсній програмі Берлінського кінофестивалю відбувся показ іранської стрічки «Надер і Семін, розлучення» Ашара Фархаді та фільму «Майбутнє / Future» Міранди Джулі (США і Німеччина). А ще «Туринський кінь» угорця Бели Тарра — про видатного філософа Ніцше. Втім російські та українські критики і журналісти продовжували обговорювати картину Олександра Міндадзе «В суботу», яку вони подивилися позавчора.

Любов — це коли дуже смішно

Любов — це коли дуже смішно

Післязавтра в Театрі оперети Тетяна Васильєва та Сергій Рост зіграють комедію «13 ґудзик Наполеона». Сміятися можна починати вже просто зараз, уявивши поряд iз високою та стрункою Васильєвою маленького кругленького Роста. Але зовнішня складова вистави — це лише візитка іскрометного дійства, яке обіцяють глядачам майстри комедійного жанру.

Всі статті рубрики