Залишив помирати?

Залишив помирати?

Лікар столичної міськлікарні №1 минулої п’ятниці під приводом переведення до реабілітаційного центру вивіз п’ятьох пацієнтів віком від 43 до 66 років за межі Києва і залишив їх на зупинці біля кладовища під Вишгородом. Мовляв, за вами зараз приїде інша карета швидкої допомоги і відвезе до реабілітаційного центру. До речі, що найближчий реабілітаційний медичний заклад розташований в іншому напрямку — в місті Бородянка. При цьому 29–річний лікар не залишив хворим амбулаторних карток з історіями їхнiх хвороб.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Бережися пасажира

Бережися пасажира

Молодий водій, якому виповнився лише 21 рік, вочевидь надовго запам’ятає адреналіновий рейс до обласного центру Прикарпаття. На кінцевій зупинці в селищі Лисець Тисменицького району в салон автобуса зайшов чоловік передпенсійного віку і зажадав негайно вирушати в дорогу, бо він поспішає. Коли водій відповів, що за графіком, їхати ще не час, пасажир не на жарт розлютився. Після словесної перепалки він витягнув пістолет і вистрелив у водія. На щастя, постріл виявився не надто влучним — куля лише зачепила праву ногу потерпілого.

Голографічне «корито» майже розбите

Голографічне «корито» майже розбите

На минулому тижні Кабінет Міністрів нарешті ухвалив постанову, якою визнав такими, що втратили чинність, низку урядових актів iз питань захисту документів і товарів голографічними захисними елементами. Напередодні до цього кроку закликав Кабмін і Президента глава Держкомпідприємництва Михайло Бродський. «Документи, якими в Україні скасовується обов’язкове застосування голографічного захисту документів і груп товарів, понад два місяці лежать у Мін’юсті», — написав у своєму блозі пан Бродський, який ще восени минулого року ініціював відмову від голографії ледь не на кожному документі.

Цистерну в папір не сховаєш

Цистерну в папір не сховаєш

Інформацію про незаконне виготовлення, а далі — і транспортування етилового спирту працівники податкової міліції області отримали пiд час операції «Щит».

«Під час спільних заходів податкової міліції та СБУ в селі Попівка Конотопського району оперативники зупинили вантажний автомобіль, який виїхав з території спиртзаводу, — розповідає старший оперуповноважений штабу управління податкової міліції ДПА в Сумській області Наталія Шаповал. — У кузові та причепі вантажівки правоохоронці знайшли дві цистерни зі спиртом — по 15 тисяч літрів кожна. Вони були замасковані туалетним папером і транспортувалися за підробленими документами: у товарно–транспортній накладній були зазначені будівельні матеріали».

Всі статті рубрики