ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Бліцкріг» бундестіму

«Бліцкріг» бундестіму

Якщо в Преск–Айлі, на сьомому етапі Кубка світу, уболівальники не побачили багатьох лідерів світового біатлону, то вже до містечка Форт–Кент у штаті Мен з’їхались чи не всі найсильніші. І не дивно, що найпомітнішими були саме новоприбулі. Зокрема, норвежець Еміль–Егле Свендсен, який перед тим востаннє піднімався на головну сходинку п’єдесталу ще в Рупольдингу, у США здобув одразу дві золоті нагороди. Вразила результатами німецька жіноча команда, яка в Форт–Кенті прибрала до своїх рук ледь не всі можливі медалі. По три нагороди — в Андреа Хенкель і Магдалени Нойнер, причому в активі 33–річної ветеранки — одразу два «золота».

«Ледь-ледь» зарахується

«Ледь-ледь» зарахується

Відпочивши на батьківщині півтора тижня після успішного чемпіонату Австралії, де він пробився аж до чвертьфіналу, 22–річний Сашко Долгополов кинувся в горнило наступних змагань Асоціації тенісистів–професіоналів. Летіти першій ракетці України довелося знову далеко, через кілька часових поясів — до Південної Америки. У містечку Коста–ду–Сауїпе на відкритому чемпіонаті Бразилії Олександр почав підготовку до серії турнірів на ґрунті, хоча кульмінація ґрунтового сезону — «Ролан Гаррос» — відбудеться в Парижі лише за три місяці.

На межі можливого

На межі можливого

Останній раз наша національна збірна грала у вищому дивізіоні світового хокею ще в 2007 році. Вилетівши до «першої ліги», українці щорічно силкуються повернутися нагору, але тричі — невдало. Цього року «синьо–жовтим» випав чудовий шанс перемогти у першому дивізіоні, адже квітневий турнір прийматиме Київ. Для багаьох із нинішнього покоління хокеїстів він може стати лебединею піснею, тож непогано було б залишити наступникам прописку в еліті.

Всі статті рубрики