Народжений бігти

Народжений бігти

Бельгійський спортсмен Стефан Енгелс минулої суботи пробіг у Барселоні марафонську дистанцію завдовжки 42 км 195 м. У цьому не було б нічого дивного, якби це не був 365–й марафон Енгелса за останні 365 днів, повідомляє Бі–Бі–Сі. Таким чином 49–річний атлет встановив нову планку світового рекорду із кількості щоденних забігів на марафонську дистанцію. Попереднє досягнення належало японцеві Акінорі Кусуде, який у 2009–му у віці 65 років подолав 52 марафонські дистанції за рік.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Туристичне агентство «Російська забава» пропонує «гарячий» тур у Єгипет. У програмі: відвідування площі Тахрір у Каїрі, прогулянки по нічному місту, мародерство. Все включено: каміння, палиці, арматура.

Агілера «послизнулася» на гімні

Агілера «послизнулася» на гімні

Фінальний матч чемпіонату з американського футболу у США — подія визначна, ледве не національне свято. Поп–зірці Крістіні Агілері «пощастило» увійти в історію Супербоулу як авторці досить неприємного казусу. Співачці випала велика честь — виконати гімн Сполучених Штатів перед початком матчу, який цього року відбувся в Арлінгтоні, штат Техас. Христя дуже старалася і вразила публіку своїм натхненним виконанням, а також «оновленим» текстом державного символу. Простіше кажучи, просто переплутала слова.

Всі статті рубрики