Агілера «послизнулася» на гімні

09.02.2011
Агілера «послизнулася» на гімні

Фінальний матч чемпіонату з американського футболу у США — подія визначна, ледве не національне свято. Поп–зірці Крістіні Агілері «пощастило» увійти в історію Супербоулу як авторці досить неприємного казусу. Співачці випала велика честь — виконати гімн Сполучених Штатів перед початком матчу, який цього року відбувся в Арлінгтоні, штат Техас. Христя дуже старалася і вразила публіку своїм натхненним виконанням, а також «оновленим» текстом державного символу. Простіше кажучи, просто переплутала слова.

Замість четвертого рядка Агілера повторила другий, та й у тому неправильно заспівала одне слово. Запис цього конфузу одразу ж потрапив в інтернет і спричинив жваве обговорення в соціальних мережах. Обурені патріоти не шкодували образливих слів на адресу дочки емігрантів з Ірландії та Еквадору, яка, мовляв, «не поважає країну, що зробила її зіркою».

Прес–служба співачки спершу відмовилася від коментарів, але згодом саме Агілера попросила в усіх слухачів вибачення за прикру помилку. До речі, це вже не перша така помітна подія в концертній частині Супербоулу — наприклад, 2004 року під час виступу Джастіна Тімберлейка і Джанет Джексон у неї вискочила з корсету одна грудь.

Щодо спортивного підсумку, то в нинішньому фіналі команда «Грін–Бей пекерз» обіграла «сталеварів» із Піт­тсбурга з рахунком 31:25.