Ні роботи, ні життя

Ні роботи, ні життя

На півночі Індії 18 осіб, які їхали на даху переповненого потяга, загинули, а ще 10 потрапили до лікарень iз тяжкими пораненнями. Людей було просто знесено з даху, коли потяг проїздив під низьким мостом, повідомила індійська поліція. Постраждалим не поталанило вдруге, бо вони поверталися двічі після невдалої спроби отримати роботу.

Ховайся, хто може

Ховайся, хто може

Парад природних катаклізмів продовжується. Влада японської префектури Ніїгата вчора звернулася до уряду країни з проханням терміново надіслати в цей регіон війська для надання допомоги населенню в боротьбі зі снігом. Підрозділи сухопутних сил самооборони будуть надіслані в першу чергу в район міста Уонума, де потужні снігопади вже вкрили землю сніговою ковдрою завтовшки чотири метри. Снігова стихія вже забрала в Японії життя більше 80 осіб, повідомило напередодні центральне пожежне управління, яке також відповідає за усунення наслідків надзвичайних ситуацій. За даними цього ж відомства, більше тисячі японців отримали травми різної складності. Снігопади також викликали серйозні перебої в роботі залізничного та автомобільного транспорту.

Арабська весна народів

Арабська весна народів

Після позавчорашнього «маршу мільйонів» у Каїрі та інших містах Єгипту з вимогами відставки президента Хосні Мубарака, 82–річний глава держави змушений був звернутися до народу з телезверненням, у якому заявив, що не збирається йти у відставку негайно, а має намір перебувати на своїй посаді до чергових президентських виборів у вересні цього року. Він пообіцяв не висувати на них свою кандидатуру на черговий, уже шостий, термін. Він обіцяв упродовж місяців, що залишилися до виборів, задовольнити вимоги опозиції, зокрема спростити порядок президентських виборів та висування кандидатів на цю посаду.

Всі статті рубрики