Підземні знахідки

Підземні знахідки

Як довго існує бюро знахідок при «підземці» — не знає ні його старший комірник Тамара Андріївна Колч, ні прес–служба КП «Київський метрополітен». Працівники–старожили теж достеменно про це сказати не можуть, тільки зауважують, що «дуже давно». А про те, що така служба взагалі існує, і розташована вона на станції «Нивки», знає дуже незначна кількість користувачів метро.

Однак щодня з восьмої ранку до восьмої вечора Тамара Андріївна в активній роботі: то їй телефонують — капюшони і шапки шукають, то пані Тамара сама набирає номери з телефонної книжки знайденого мобільного, шукаючи господаря. А все тому, що, «виходячи з вагонів, не забувайте свої речі», очевидно, треба оголошувати щохвилини.

Транспортне «ельдорадо» триває

Транспортне «ельдорадо» триває

Повідомлення прес–служби Київського метрополітену про те, що з 28 січня пенсіонерам та інвалідам доведеться платити за проїзд у «підземці», активно спростовує міська влада. «Заяви про те, що люди пенсійного віку та інваліди не будуть безплатно користуватися метрополітеном, не відповідають дійсності», — процитувала слова Олександра Попова прес–служба, щойно повідомлення про платний проїзд для пільговиків облетіло всі ЗМІ. Більше того — на офіційному порталі Київської влади запевнили: «Пільги щодо без­оплатного проїзду в метрополітені пенсіонерам та інвалідам, які не мають права на цю пільгу відповідно до чинного законодавства, надалі будуть забезпечені завдяки програмі «Турбота. Назустріч людям» як додатковий соціальний захист».

Всі статті рубрики