НОВИНИ ПЛЮС

26.01.2011

Притулок Данилишина

Чехія поки що не надсилала офіційної інформації щодо надання політичного притулку колишньому міністру економіки Богдану Данилишину. Про це повідомив керівник прес–служби МЗС України Олександр Дікусаров. «Ми її чекаємо», — цитує Дікусарова «Ліга».

Справа Тимошенко

Лідерка БЮТ Юлія Тимошенко не до кінця розуміє, в якому статусі вона ходить на допити в Генеральну прокуратуру — як обвинувачена чи як свідок. Вона вважає, що доказова база слідства не переконлива. «Жодних доказів для того, щоб передавати (справу) навіть у ці продажні суди, просто немає», — заявила Тимошенко перед учорашнім допитом.

Партактив

Президія ЦК КПУ виключила з партії понад 80 осіб, які підтримують народного депутата Леоніда Грача. Партійці виключені за антипартійну діяльність, «що виявилася у грубому порушенні статуту Компартії». У повідомленні уточнюється, що 15 січня були проведені нелегітимні конференції в Алуштинській, Євпаторійській, Керченській, Судакській, Бахчисарайській міських і Бахчисарайській, Кіровській, Красноперекопській, Нижньогірській, Раздольненській, Сімферопольській, Чорноморській, Київській у Сімферополі райорганізаціях. Нагадаємо, відразу після тих подій із партії було виключено й самого Грача.