PRO Ірванця

PRO Ірванця

У те, що Сашку Ірванцеві (хто знає письменника, той не сприйме це за фамільярність) 24 січня виповнюється 50 років — не віриться нікому, а надто тим, хто з ним приятелює, співпрацює чи стикається по роботі.

Єралаш на підборах

Єралаш на підборах

Достукатися до глядача театрові сьогодні важко. Скільки б режисери не вигадували всіляких мистецьких «заманух» — народ, заклопотаний питанням, де взяти гроші на чергові підвищення тарифів, ведеться на них не так охоче, як того б хотілося театрам.

Бу–ба–бу по–американськи

Бу–ба–бу по–американськи

Коли в житті не вистачає драйву і якравих кольорів, я вмикаю в плеєрі ритмічну музику і прямую в центр вечірнього міста по позитивнi емоції. Подібним чином діє героїня нового мюзиклу «Бурлеск», хоча її плани масштабніші — вона завойовує Лос Анджелес.

Всеукраїнський тур Ліни Костенко

Всеукраїнський тур Ліни Костенко

Як і обіцяв видавець «Записок» Іван Малкович, Ліна Костенко розпочинає літературне турне по Україні, присвячене презентації її дебютного прозового твору. Хоча присвята ця формальна, адже головне в цій знаковій події — вихід знаменитої поетеси в люди, її прямий діалог із читачами.

Пригоди Марека в країні У

Пригоди Марека в країні У

Марек Краєвський — сучасний польський топ–детекти­віст. Першу кни­жку опублікував 1999–го у знаменному віці тридцяти трьох років. Роман «Смерть у Бреслау» сприйняли назагал прихильно, але й сторожко, адже автор не належав до цеху професійних літераторів.

Всі статті рубрики