Забронзовілі «сині», колишні «фіолетові»

21.01.2011

Члени Харківської обласної організації Партії регіонів вирішили, що історичні етапи становлення й діяльності їх­ньої політичної сили вже заслуговують окремої експозиції, тому активно приступили до створення... музею Партії регіонів. Розмістять цей заклад на першому поверсі головного обкомівського офісу по вулиці Скрипника, 4. Відвідувачів пускатимуть у музей безкоштовно. Відкриття заплановано на жовтень цього року.

«Тут буде вся історія становлення ХОО ПР — від початку до сьогоднішніх днів, — повідомила журналістам заступник голови обласної організації Олена Олешко. — Будуть представлені документи, відеоматеріали, різні експонати. Ми також продемонструємо найперший зразок прапора ПР, що, як відомо, мав фіолетовий відтінок».

Ідея музею виникла у партійців минулого місяця, а вже зараз набула бурхливого розвитку, ставши одним із пунктів програми партійної діяльності на цей рік. Олена Олешко каже, що сумувати харківським «регіоналам» упродовж наступних місяців аж ніяк не доведеться — в обласному осередку для них запланували широкий список усіляких заходів. Так, уже зовсім скоро, наприклад, відбудеться конкурс «Найкраща партійна організація області». Очікується також третій зліт первинних партійних осередків, що, за словами пані Олешко, «є найбільш активними і дієвими спільнотами у партійному середовищі».