Яблуко розбрату

Яблуко розбрату

Лише доба знадобилася оперативникам Краснолуцького міськвідділу міліції, щоб встановити особу підозрюваної у вбивстві молодої жінки. Слід гадати, така оперативність пов’язана з тим, що вбивство було скоєне у стані афекту, коли злочинець просто забуває про те, що треба якось приховувати сліди...

Яке кровопролиття?

Яке кровопролиття?

Що й казати, заява очільника МВС Анатолія Могильова щодо ймовірного кровопролиття на День Соборності в суботу виявилася таким собі інформаційним «пшиком». «Є інформація, що 22 числа планується кровопролиття у місті Києві, щоб потім перед усім світом показати, що коїться в Україні, — лякав ще тиждень тому пан Могильов під куполом ВР. — Я всіх попереджаю: ми ці факти задокументуємо — сил і засобів для цього вистачить, і кожен, хто це робив, відповідатиме перед законом».

Де моя сумочка?!

Де моя сумочка?!

27–річну черкащанку пограбували просто на автобусній зупинці в мікрорайоні Дахнівка після дев’ятої вечора. Невідомий молодик підкрався до жінки ззаду, вирвав iз рук сумку і гайнув у темний сосновий ліс. Із цінних речей у сумці був мобільний телефон та п’ять кредитних карток. Але, як виявилося наступного ранку, та зустріч із зухвалим злодієм була не єдиною. Доля звела цих людей ще раз уже наступного ранку, коли жінка приїхала в центр міста і зайшла до Будинку торгівлі, аби купити новий телефон. Там вона й упізнала вчорашнього нападника серед покупців, i схопила його за куртку. Та злодій вирвався і втік.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики