Це знову елементарно, Ватсоне!

Це знову елементарно, Ватсоне!

Попри те, що зі смерті «батька» Шерлока Холмса, сера Артура Конана Дойля, минуло вже більше 80 років, у серпні в британському видавництві «Оріон» вийде новий роман про пригоди славетного детектива з Бейкер­стріт. Як повідомляє агенція «Рейтер», спадкоємці Конан Дойля, яким належать права на його літературну спадщину, дали дозвіл на «реанімацію» Холмса. З їхньої згоди легендарного майстра дедукції «оживив» письменник Ентоні Горовіц, досі відомий переважно завдяки пригодницьким романам про підлітка­шпигуна Алекса Райдера.

Останнє «му»

Останнє «му»

В американському штаті Вісконсін несподівано почали вмирати корови. Як повідомляє тижневик «Тайм», на фермі «Стоктон» упродовж останніх днів їх загинуло понад 200. Ветеринари розводять руками — жодних ознак хвороби у тварин не виявлено. Хоча напевне про причини масового мору можна буде сказати тільки після аналізу зразків крові, шерсті та інших біологічних субстанцій, узятих у загиблих корів. Власник ферми запевняє, що ще минулого тижня худоба почувалася цілком добре, і пов’язує падіж із невідомим вірусом.

Клозет на весільних сувенірах

Клозет на весільних сувенірах

У Британії повним ходом тривають приготування до головної події року: весілля спадкоємного принца Вільяма та його давньої подруги Кейт Міддлтон. Церемонія, якої з нетерпінням очікує не лише монарша родина, а й, без перебільшення, всі мешканці Об’єднаного Королівства, відбудеться 29 квітня. Але організатори весільних урочистостей зіткнулися з несподіваними труднощами.

Водію, можеш спати за кермом

Водію, можеш спати за кермом

У Швеції успішно провели випробування першого у світі «дорожнього поїзда» — автомобільного каравану, який їде за машиноюлокомотивом у напівавтоматичному режимі. Як повідомляє БіБіСі, тестові поїздки відбувалися на випробувальних треках концерну «Вольво».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики