Канівський «Аделаджа»

Канівський «Аделаджа»

У Каневі правоохоронці виявили місцевого «Аделаджу». Цей 42–річний пастор так само, як і друг київського мера Черновецького — «посол Божий» Сандей Аделаджа, попався на тому, що разом iз молитвами видурював у прихожан гроші. «Працював» не з бідними людьми, а з тими, хто мав можливість не скупитися на нужди церкви. Одну з прихожанок своїми поборами святий отець ледь не довів до самогубства. Жінка ладна була накласти на себе руки через банківські борги, яких вона назбирала завдяки «святому душею» батюшці.

Захворів? Помирай...

Захворів? Помирай...

Координатор проекту «Захист прав порушень людини у галузі охорони здоров’я» Айгуль Муканова наголошує, що проблема відсутності у вітчизняних колоніях та СІЗО належної медичної допомоги у 2010 році набула страхітливих масштабів. «Ситуація ніяк не може зрушити з мертвої точки. Зафіксовано дуже багато випадків, коли людей запроторюють під варту, хоча вони не загрожують суспільству», — каже пані Муканова.

Фальшива «Кобра»

Фальшива «Кобра»

Автомобіль 21–річного Валерія о четвертій ранку на автодорозі Київ — Рівне поблизу села Бриків Корецького району зупинив автоінспектор. Представившись співробітником спецпідрозділу «Кобра» та пред’явивши посвідчення, він вилучив у водія документи на авто й почав вимагати гроші за їхнє повернення. Молодого водія здивувало те, що інспектор працював один на червоному автомобілі Mitsubishi Lancer. Згодом пригадав і те, що загону «Кобра» вже два роки, як не існує — після спроби поспілкуватися мовою жестів з одним із українських політиків. Тому Валерій не забарився звернутися до правоохоронців.

«Липова» дружина Одарича

«Липова» дружина Одарича

Правоохоронці Черкас затримали оригінальну шахрайку, котра видавала із себе благодійницю. Жінка дзвонила до місцевих підприємців і називалася Анжелою Одарич, дружиною мера Черкас Сергія Одарича, та просила у них грошей для малозабезпеченої сім’ї. Так тривало, доки шахрайка не натрапила на одного з бізнесменів, котрий був особисто знайомий із черкаським мером. Тож чоловік, аби з’ясувати, що насправді відбувається, відразу ж зателефонував міському голові. Тоді й стало зрозуміло, що в місті працює «липова» дружина мера.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики