Фатальний маневр

Фатальний маневр

Літак Ту–154, на борту якого були президент Польщі Лех Качинський iз дружиною Марією та ще 86 високопоставлених представників польської влади і восьмеро членів екіпажу, фактично не мав шансів уникнути катастрофи. І винні в цьому не російські диспетчери та технічно непідготовлений до прийому таких рейсів військовий аеропорт під Смоленськом, а команда президентського лайнера. Такими є висновки Міждержавного авіаційного комітету (МАК), оприлюднені вчора в Москві. Офіційні представники Варшави на прес–конференцію з нагоди завершення розслідування катинської авіакатастрофи, яка сталася 10 квітня минулого року, не приїхали.

Поп–короля вбив ескулап?

Поп–короля вбив ескулап?

Особистого лікаря поп–співака Майкла Джексона судитимуть за звинуваченням у ненавмисному вбивстві. Таке рішення ухвалив лос–анджелеський суддя Майкл Пастор після шестиденних попередніх слухань, на яких свої міркування з цього приводу висловили представники обвинувачення та захисту. Як повідомляє Сі–Ен–Ен, якщо суд доведе вину Конрада Мюррея, йому загрожуватиме до чотирьох років ув’язнення.

Поганий прогноз на «Вікі–енд»

Поганий прогноз на «Вікі–енд»

У Лондоні відбулися попередні судові слухання щодо можливої екстрадиції з Великої Британії до Швеції засновника викривального інтернет–сайту «Вікілікс» Джуліана Ассанжа. Після звільнення під заставу 39–річний австралієць, який підписав зобов’язання не залишати меж країни, мешкає у графстві Норфолк на сході Англії у приватному будинку свого приятеля, журналіста й бізнесмена Вона Сміта. Перед будівлею Вестмінстерського суду на Ассанжа очікували сотні прибічників та представників світових ЗМІ.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики